Et bryllup er et af livets største oplevelser, så det er vigtigt at I finder jeres stil til jeres bryllup.

Et bryllup handler om jer, hvilken stil er I til?

Vælg altid en stil der symbolisere jer, og vær tro til denne stil gennem hele bryllupsplanlægningen.

Vi har erfaring og viden om naturlige bryllupsbilleder.

Vores brand er Naturlig livsglæde i naturens rammer – derfor bruger vi naturen som location med det naturlige lys som inspirationskilde, til at få den lyse og luftige fornemmelse på billederne.

For at få afslappede naturlige billeder, som den stil der er vist her på siden. Kræver at det, at vi i fællesskab opbygger tillid mellem jer og os. Derfor afsættes der tid til et møde, helst fysisk. Hvis dette ikke er muligt, gøres dette via Skype. I 90% af bookningerne er det lykkedes at få mødet på location.

På mødet gennemgås location og der rådgives til placeringer, baggrunde samt billedestil ud fra lysanalyse. Vi bruger primært natuligt lys, men vi benytter os også af forskellige former for lysudstyr for at få det rigtige lyse og luftige udtryk på billederne Dette medvirker, at vi kan tage billeder i al slags vejr.
Lysanalysen og mødet på location gør, at der ikke kommer overraskelser på dagen, da vi nu er forberedte.

Her videregives lidt personlige og erhvervsmæssige erfaringer fra bryllupsindustrien, der kan hjælpe med at få jeres bryllup til at blive endnu bedre. På mødet på locationen, vil I prøve at stå foran et kamera, mens der gives nogle tricks, til hvad der ser godt ud på et billede. Mødet giver en tryghed for alle parter, og dette gør at I kan være mere naturlige og afslappet, som er det udtryk billederne gerne skal kunne fortælle.